Help
Inloggen Probeer Klang

Je kunt je Klang-account verwijderen via je accountinstellingen. Hiermee verwijder je je account en alle bijbehorende gegevens definitief.

Voorwaarden

Je kunt je account alleen zelf verwijderen als aan alle volgende voorwaarden is voldaan:

  • Je gebruikt het gratis abonnement of een proefabonnement
  • Je bent lid van slechts één werkruimte
  • Je bent het enige lid van die werkruimte

Als niet aan alle voorwaarden is voldaan, is de knop Account verwijderen uitgeschakeld. Neem in dat geval via support@klang.ai contact op met support om verwijdering aan te vragen.

Het gedeelte voor accountverwijdering in uitgeschakelde toestand met een uitleg

Je account verwijderen

  1. Open Instellingen → Mijn account → Account verwijderen
  2. Klik op Account verwijderen
  3. Typ DELETE in het tekstveld van het bevestigingsvenster
  4. Klik op Account verwijderen om te bevestigen

Wat wordt verwijderd

Bij het verwijderen van je account worden de volgende gegevens verwijderd:

  • Je gebruikersprofiel en inloggegevens
  • Alle bestanden, transcripties en documenten in je werkruimte
  • Alle analyses en analyseresultaten

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Betaalde abonnementen

Heb je een actief betaald abonnement, zeg dit dan eerst op voordat je je account verwijdert. Neem contact op met support als je hulp nodig hebt.

Was dit artikel nuttig?

Met je feedback kunnen we onze documentatie verbeteren.

Aanbevolen artikelen

Het auditlog bekijken

Bekijk wie leden, plaatsen, inlogregels en overeenkomsten heeft gewijzigd.

Je abonnement opzeggen

Zeg je Pro- of Business-abonnement op in Klang en maak het ongedaan als je van gedachten verandert.

Je abonnement of factureringsinterval wijzigen

Wissel tussen Pro en Business, of tussen maandelijkse en jaarlijkse betaling.

Meer hulp nodig?

Ons supportteam staat voor je klaar.

Contact opnemen met support