Slet din konto
Slet din Klang-konto og alle tilhørende data permanent.
Du kan slette din Klang-konto fra dine kontoindstillinger. Det fjerner permanent din konto og alle data, der hører til den.
Krav
Du kan kun selv slette din konto, hvis alle disse betingelser er opfyldt:
- Du er på gratisplanen eller en prøveperiode
- Du hører kun til ét arbejdsområde
- Du er det eneste medlem af det arbejdsområde
Er én af betingelserne ikke opfyldt, er knappen Slet konto deaktiveret. Skriv i så fald til support på support@klang.ai for at bede om at få kontoen slettet.

Sådan sletter du din konto
- Åbn Indstillinger → Min konto → Slet konto
- Klik på knappen Slet konto
- Skriv DELETE i tekstfeltet i bekræftelsesdialogen
- Klik på Slet konto for at bekræfte
Det bliver slettet
Når du sletter din konto, fjernes:
- Din brugerprofil og dine loginoplysninger
- Alle filer, transskriptioner og dokumenter i dit arbejdsområde
- Alle analyser og deres resultater
Handlingen kan ikke fortrydes.
Betalte abonnementer
Har du et aktivt betalt abonnement, skal du opsige det først, inden du sletter din konto. Kontakt support, hvis du har brug for hjælp undervejs.
Var denne artikel nyttig?
Din feedback hjælper os med at forbedre dokumentationen.
Foreslåede artikler
Brug for mere hjælp?
Vores supportteam er klar til at hjælpe.