Hesabınızı silme
Klang hesabınızı ve ilişkili tüm verileri kalıcı olarak silin.
Klang hesabınızı hesap ayarlarınızdan silebilirsiniz. Bu işlem hesabınızı ve hesabınızla ilişkili tüm verileri kalıcı olarak kaldırır.
Gereksinimler
Hesabınızı yalnızca aşağıdaki koşulların tümü sağlanıyorsa kendiniz silebilirsiniz:
- Ücretsiz plan veya deneme planı kullanıyorsunuz
- Yalnızca bir çalışma alanına üyesiniz
- O çalışma alanının tek üyesi sizsiniz
Bu koşullardan herhangi biri sağlanmıyorsa Hesabı sil düğmesi devre dışıdır. Bu durumda hesabınızın silinmesini talep etmek için support@klang.ai adresinden destek ekibine başvurun.

Hesabınızı silme
- Ayarlar → Hesabım → Hesabı sil sayfasını açın
- Hesabı sil düğmesine tıklayın
- Onay iletişim kutusundaki metin alanına DELETE yazın
- Onaylamak için Hesabı sil’e tıklayın
Neler silinir
Hesabınızı sildiğinizde şunlar kaldırılır:
- Kullanıcı profiliniz ve giriş bilgileriniz
- Çalışma alanınızdaki tüm dosyalar, transkriptler ve belgeler
- Tüm analizler ve sonuçları
Bu işlem geri alınamaz.
Ücretli abonelikler
Etkin bir ücretli aboneliğiniz varsa hesabınızı silmeden önce aboneliğinizi iptal edin. Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa destek ekibine başvurun.
Bu makale işinize yaradı mı?
Geri bildiriminiz yardım içeriklerimizi geliştirmemize yardımcı olur.
Önerilen makaleler
Çalışma alanınıza modül ekleme
Çalışma alanı yöneticileri, ek özellikler kazandıran ek modülleri etkinleştirebilir.
Aboneliğinizi iptal etme
Klang aboneliğinizi faturalandırma portalı üzerinden iptal edin.
Faturalandırma döneminizi değiştirme
Faturalandırma portalında aylık ve yıllık faturalandırma arasında geçiş yapın.
Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?
Destek ekibimiz size yardımcı olmaya hazır.