Pomoc
Zaloguj się Wypróbuj Klang

Subskrypcję Klang możesz anulować w dowolnym momencie. Anulowanie odbywa się w portalu płatności.

Kto może anulować subskrypcję

Subskrypcją mogą zarządzać tylko administratorzy przestrzeni roboczej. Jeśli nie masz uprawnień administratora, skontaktuj się z administratorem swojej przestrzeni roboczej.

Jak anulować subskrypcję

  1. Otwórz Ustawienia → Płatności → Faktury
  2. Kliknij Zarządzaj subskrypcją

Przycisk Zarządzaj subskrypcją na stronie płatności

  1. W portalu płatności wykonaj kroki, aby anulować plan

Co się dzieje po anulowaniu

Przestrzeń robocza zachowuje pełny dostęp do końca bieżącego okresu rozliczeniowego. Potem przechodzi na plan bezpłatny z ograniczonymi funkcjami.

Anulowanie subskrypcji nie usuwa żadnych danych. Twoje pliki, transkrypcje i analizy pozostają dostępne w planie bezpłatnym.

Ponowne wykupienie subskrypcji

Jeśli zmienisz zdanie, wróć do sekcji Ustawienia → Płatności → Faktury i wybierz nowy plan. Twoje dotychczasowe dane nadal tam będą.

Czy ten artykuł był pomocny?

Twoja opinia pomaga nam ulepszać dokumentację.

Proponowane artykuły

Dodawanie modułów do przestrzeni roboczej

Administratorzy mogą włączać moduły dodatkowe, które odblokowują nowe funkcje.

Zmiana okresu rozliczeniowego

Przełącz się między rozliczeniem miesięcznym a rocznym w portalu płatności.

Łączenie z Google Workspace

Pozwól, aby grupy Google decydowały, kto ma dostęp do twoich przestrzeni roboczych.

Potrzebujesz więcej pomocy?

Nasz zespół pomocy technicznej chętnie pomoże.

Skontaktuj się z pomocą techniczną