Usuwanie konta
Trwale usuń swoje konto Klang i wszystkie powiązane z nim dane.
Konto Klang możesz usunąć w ustawieniach konta. Spowoduje to trwałe usunięcie konta i wszystkich powiązanych z nim danych.
Wymagania
Samodzielnie usuniesz konto tylko wtedy, gdy spełnione są wszystkie poniższe warunki:
- Masz plan bezpłatny lub okres próbny albo płatna subskrypcja jest już anulowana
- Należysz tylko do jednej przestrzeni roboczej
- Jesteś jedynym członkiem tej przestrzeni roboczej
Jeśli któryś z tych warunków nie jest spełniony, po kliknięciu Usuń konto otworzy się okno z wyjaśnieniem, dlaczego nie możesz samodzielnie usunąć konta. Jeśli przyczyną jest aktywna subskrypcja, okno nazywa się Najpierw anuluj subskrypcję i prowadzi do faktur. W pozostałych przypadkach poproś o usunięcie konta, pisząc do pomocy technicznej na adres support@klang.ai.

Jak usunąć konto
- Otwórz Ustawienia → Moje konto → Preferencje
- Na dole strony kliknij przycisk Usuń konto
- W oknie potwierdzenia wpisz w polu tekstowym DELETE
- Kliknij Usuń konto, aby potwierdzić
Co zostanie usunięte
Usunięcie konta usuwa:
- Twój profil użytkownika i dane logowania
- Wszystkie pliki, transkrypcje i dokumenty w twojej przestrzeni roboczej
- Wszystkie analizy i ich wyniki
Tej operacji nie można cofnąć.
Płatne subskrypcje
Jeśli masz aktywną płatną subskrypcję, przed usunięciem konta najpierw ją anuluj. Jeśli potrzebujesz w tym pomocy, skontaktuj się z pomocą techniczną.
Czy ten artykuł był pomocny?
Twoja opinia pomaga nam ulepszać dokumentację.
Proponowane artykuły
Potrzebujesz więcej pomocy?
Nasz zespół pomocy technicznej chętnie pomoże.